STROOM OP MAAT

 Welkom bij Stroom op Maat

De dealer en servicepartner van de navolgende merken:


SUPPORT-LIJN

Stroom op Maat doet meer dan alleen het product leveren. Onze afdeling Support adviseert over systemen en biedt oplossingen. Onze technische dienst kan ook voor u installeren. Dit kan in onze werkplaats of bij u op locatie.

020-6916311


BEOORDEEL ONS

Klanten beoordelen ons. Wat vind u van onze kennis en service?

Rating: 3.5483870967742 sterren
31 stemmen

ALLES VOOR UW GLIMLACH

√  Standaard scherpe prijzen

√  GRATIS verzending vanaf € 350,-

Prijzen inclusief BTW

√  Ook voor al uw reparaties en onderdelen

√  Showroom in Amsterdam

√  Systeemadvies

LAATSTE NIEUWS

Showroom winkel krijgt vorm!

Je ziet het steeds vaker, een moderne webwinkel kan niet zonder eigen winkel! Op onze locatie in Amsterdam wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een moderne showroom waarin al onze Stroom op Maat merken worden getoond. De meest voorkomende apparaten kunnen wij daar live tonen en onze klanten daarbij van het juist zo belangrijke advies voorzien. Zo bewerkstelligen wij dat u eerst nog belangrijke afwegingen weet te maken en dan de juiste keuze maakt voor uw aankoop.

Lees meer »

Taking care of Business

Op dit moment lanceren wij onze nieuwe website met prima prijzen en nog meer productinformatie. Maar het meest belangrijke voor onze klanten is dat wij alle aanverwante draad, kabel en installatie toebehoren leveren voor de systeemcomponenten die wij verkopen.

Lees meer »

Help and Support

Bent u de gelukkige eigenaar van een camper of pleziervaartuig dan wilt u vast en zeker alleen maar het allerbeste voor uw mooie bezit. Uiteraard want u wilt in uw spaarzame vrije tijd zo veel mogelijk op reis of op het water zijn en dan is het ook belangrijk dat u wel volop kunt genieten.

Lees meer »