HOME » Showroom voor Stroom op Maat

Showroom voor Stroom op Maat

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 om 11:50

Binnenkort komt de Stroom op Maat webwinkel met een eigen showroom voor voertuigelektra en scheepselektra...

 

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Medio november opent Stroom op Maat een showroom waarmee wij onze klanten live kunnen informeren en adviseren over het VICTRON Product. Behalve een goed gesorteerd verkooppunt voor de producten van VICTRON ENERGY wordt er op de locatie aan de Joop Geesinkweg 129 in Amsterdam ook allerhande stroomkabel, installatie en aansluitmaterialen aangeboden.

Kortom de nieuwe Victron Shop biedt u een One-Stop-Shopping Solution voor al uw voertuigelektra of scheepselektra.

De Power Electronica van Victron Energy is specifiek ontwikkeld voor Mobile, Marine en Off-Grid. Het programma bestaat uit Inverter/Chargers, Omvormers, Acculaders, Lithium Ion accu’s, Gel accu’s en AGM accu’s, maar ook Solar, Solar-Laadregelaars, de Batterij Monitor en meer.

STROOM OP MAAT

Met de Victron apparatuur als belangrijkste bouwsteen ontwikkelt de Special Sales van Stroom op Maat onafhankelijke stroomsystemen op maat die in uw comfort voorzien of problemen oplossen. Wij begeleiden uw installatie met bijvoorbeeld een officiële inbedrijfstelling, maar ook kan onze Technische Dienst een complete installatie of de reparatie van een systeem voor u verzorgen.

 

victron-logo2-1.png


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.